Крис Браун драстично отслабва, но причините варират от дрога до мъка по Риана.

Наскоро Крис Браун се появи на концерт в Сидни, Австралия, в изумителна физическа форма. Изпълнителят бе по-слаб от всякога. 

Браун, който никога в музикалната си кариера не сме виждали с повечко килограми, сега се появи с тяло, което речниците биха описали като анорексично.  

Близките на певеца веднага отхвърлиха предположенията на някои журналисти, че фигурата му се дължи на прекалено много наркотици. Те опровергаха слуховете с обяснението, че Крис страда от разбито сърце.

Според говорителите му, загубата на килограми е заради раздялата с поп звездата Риана. 

Браун и Риана се срещаха през 2009, но връзката им завърши с ареста на Крис за побой над певицата преди церемония на наградите Грами. Репутацията на Браун пое още по-жесток удар, след като снимки от полицейски доклад на лицето на ударената Риана "случайно" попаднаха в медиите. Браун си призна за нападението, получи 5 години пробен период и ограничителна заповед да не се доближава на по-малко от 50 метра до красавицата от Барбадос. По-късно обаче ситуацията се позатопли и сега те могат да присъстват в една зала по време на церемонии. 

Риана се връща при Крис Браун, Риана умее да прощава, Риана отново в скандал

Преди месеци те дори пуснаха съвместната песен Birthday Cake, която е на път да се превърне в летния хит на Риана. 


Крис Браун през 2009

Становището на представителите на Браун обаче си остава притеснително. Нима се опитват да ни убедят, че да отслабнеш драстично, защото не можеш да се справиш с раздяла вече три години, е по-добрият вариант, отколкото употребата на дрога? 

И двете звучат еднакво зле според нас!