Камен е едва на 25. Председател е на фондация "StartUP" и всячески помага на младите хора да преследват мечтите си

Но в един ден светът му се преобръща - диагностициран е с агресивен и бързоразвиващ се рак - "Сарком на Юинг". Лекарите отрязват един от пръстите на крака му, но ракът е упорит. Сега се развива в слабините му и бързо напредва към коремната област.

Камен няма много време, нито пък средства. Но има приятели. Има теб, има всички нас. Камен се нуждае от експертна медицинска помощ, която за жалост не е налична в България. Лечението е скъпо и предполагаемата сума за момента е около 200 000 евро, но с общи усилия средствата могат да бъдат събрани, както неведнъж се е случвало. Колкото повече хора научат за Камен и болестта му - толкова по-голям е шансът.

Камен е архитект и председател на фондация СтартЪП (StartUP Foundation - www.startup.bg), която промотира предприемачеството в България. Става част от екипа на фондацията в края на 2009, а през 2011 поема предизвикателството да бъде нейн председател. Участва активно в организирането на повечето от StartUP инициативите през последните 2 години. Вярва, че предприемаческата култура е необходима на всички градове в страната, организира събития в Пловдив, Благоевград и Габрово.

Ние, най-близките приятели на Камен, създадохме инициативния комитет "Кометите на Камен" и носим надеждата за излекуването му. Всеки един може да се превърне в Комета и да доближи Камен с една крачкa до нормалния, здрав живот. Достатъчно е да изпрати дори само един смс с текст DMS Kamen на кратък номер 17 777 и да каже на само един свой приятел.

Сарком на Юинг

Саркомът е специфична форма на рак, която обикновено расте много бързо. Саркомът на Юинг е рак, който засяга обикновено деца и тийнейджъри между 10 и 15 години. Много по-рядко се среща при възрастни. Тези случаи са изключително редки, може би 1 на милион... Саркомът е лечим, влияе се добре от определени типове химиотерапия, с които е възможно да регресира и да се намали образуванието. Лечението е изключително свързано с времето, тъй като промените се развиват за дни.

Можем да помогнем на Камен чрез:

SMS с DMS Kamen на 17 777 (Цена на SMS - 1 лв за абонати на договор и за трите оператора)

Банкови сметки:
Първа Инвестиционна Банка / First Investment Bank
BG34FINV91501315730309 BGNBG66FINV91501315730315 EUR
BG82FINV91501315730318 USD
Swift / BIC Code: FINVBGSF
Титуляр: Kamen Rumenov Sarafov

Кометите на Камен летят и във фейбук:
http://www.facebook.com/helpkamen

Сайт на кампанията: http://kamensarafov.com
E-mail: [email protected]
Телефон: 0879050024