Певицата, водеща на "Мис България 2013", смята, че победителката трябва да притежава естествена красота. "Не онази изрисуваната, да има чар, обаяние, присъствие, уникалност и освободеност. Да не се притеснява, да бъде себе си…"

"Лично на мен форматът на конкурсите ми е много близък, защото съм участвала на такива конкурси. Била съм "Мис Монтана", "Мис Чипровци", бях на шесто място в конкурса "Мис България"... Много отдавна, в миналия век, когато бях по-млада и палава. Сега пораснах и станах още по-палава", споделя пред сп. "OK!" Камелия.

"Това е нещо ново и провокативно, защото всяка вечер си на живо в праймтайма на телевизията", коментира от своя страна партньорът й в студиото Кирил Ефремов.

Виж още: Кирил Ефремов е Къртицата, победителят е Любо

Макар да е заобиколен от красиви жени в "Мис България 2013", актьорът твърди, че жена му изобщо не го ревнува. "Със съпругата ми имаме прекрасна любов от много отдавна. Тя приема това абсолютно нормално - като един мой ангажимент и нищо повече", казва още звездата от "Под прикритие".

За другата красива дама до него в конкурса Кирил е категоричен - "Камелия е човек, с когото се разбираш с едно изречение и смятам, че ще се сработим".

Фотогалерия: Кой кой е в "Мис България 2013"