Световната модна компания H&M, Hennes&Mauritz, отваря вратите на първия си магазин в България на 10 март в 11:00ч. в THE MALL на бул. „Цариградско шосе”.

Но това би трябвало да знаеш, ако ни следиш внимателно. Откриването на толкова масов бранд е повече от празник за модните любители и H&M ще го отпразнуват именно като такъв. 

На 10 март H&M ще подари на първите петима пред магазина карти-ваучери, всеки от които на стойност 200 лв., а на следващите 300 - по 20 лв. Празничното предложение за деня ще включва подбрани дрехи от пролетната колекция на повече от специални цени. 

„Щастливи сме, че скоро ще посрещнем първите си клиенти в дългоочаквания разнообразие за цялото семейство. Нямаме търпение да им предложим стилни решения, с които да изразят своя личен стил и отношение към модата”, сподели Ралф Вайн, регионален мениджър на H&M за България. 

Този сезон H&M разшири своята продуктова гама, за да осигури основните артикули за всеки мъжки гардероб. Магазинът на H&M ще предлага качествени модни продукти за жени, мъже и деца, включвайки пълната гама от колекциите H&M Underwear, Accessories, Divided, HM+ и линията за бременни жени Mama

Простиращият се на 2400 кв.м. магазин ще бъде на две нива и ще работи за клиенти от понеделник до неделя от 10 до 22ч. 

Разгледай колекциите ранна пролет и пролет-лято 2012 на марката.