Няма да те мъчим. Отговорът е Линдзи Лоън и по-точно - всички те са сред звездите, с които актрисата е преспала.

Линдзи Лоън никога не е била от скромните и срамежливи звезди, които залагат на дълги и моногамни връзки. И въпреки това успя да изненада всички със списъка на любовниците си, който е направила в компанията на приятели, пише eva.bg.

Докато се забавлявали в нощен клуб, 27-годишната Линдзи Лоън решила да напише черно на бяло с кои звезди е била. Списъкът, до който се докопало сп. In Touch, включва 36 мъже. Сред тях са Адам Левин, Зак Ефрон, Джъстин Тимбърлейк, Хийт Леджър, Колин Фарел, Джейми Дорнан и дори Хоакин Финикс. 

По интересното е, че голяма част от имената списанието не посмяло да публикува, защото се страхува от съдебни процеси, а те били наистина големи звезди, при това повечето били семейни. 

"Ако бъдат оповестени, това наистина би предизвикало буря в Холивуд. Много връзки ще бъдат разрушени", коментират запознати със списъка. 

И не забравяйте, че въпросните 36 любовници са само звездите, а каква е бройката на мъжете, които не са известни, вече е друг въпрос, на който Линдзи нищо чудно и да отговори, защото очевидно няма скрупули.