Въпросът само на пръв поглед е отвлечен. Всъщност как ще се събудите зависи най-вече от косата ви. Точно така.

Замисляли ли сте се до каква степен състоянието на косата ви определя протичането на деня ви. От вида й зависи настроението, самочувствието и нагласата ви. "Лошият ден за косата" неслучайно е тема на филми, мемета и разговори. Слепналите, безжизнени, неподатливи на намеса кичури до голяма степен определят начина, по който ще посрещнем деня, и предизвикателствата, с които той е зареден.

Има неща, които не можем да контролираме – градския трафик, част от проблемите в офиса, бесния темп на всекидневието. Напълно е по силите ни обаче да се грижим за косата си и да я представяме в най-добрата й версия, стига да имаме правилния подход.

Видът на косата е важен не само за настроението и самочувствието. Понеже, вярвате или не, прическата ни дава сигнали на околните и по нея те научават за нас много неща, за които може и да не си даваме сметка. Ако сте се събудили накриво, ако сте се успали и ви е останало време колкото да прокарате гребен през главата си, това не остава скрито за околните.

Косата се влияе от хормоните и от общото ни здраве. Тя е като система за ранно предупреждение, тъй като всяко неразположение се отразява на вида й. Здравата коса е отражение на общото ни състояние.

Независимо дали харесваме сложно оркестрираните причести, изискващи редовна, прецизна поддръжка, или небрежния шик, просто не можем да оставим косата си без внимание.

Без да е мозъчна хирургия, грижата за косата има правила, чието спазване е незаобиколимо.

Хубавата коса е чистата коса – едва ли някой ще оспори това.

Факт е, също така, че всяка жена се е сблъсквала поне веднъж с продукт, който не отговаря на очакванията. Такъв, който оставя косата сякаш неизмита, слепена или поръсена с пепел, или обратното – наелектризирана.

В кошчето за боклук поне веднъж се е озовавал някой стилизиращ продукт, който омазнява и утежнява косъма или такъв, който има краткотраен ефект. Ако преброим парите, които сме хвърлили на вятъра за продукти, обещаващи чудеса, сигурно бихме могли да си отворим салон.

Решение на всички тези проблеми има и то се нарича Lautus. Името е избрано неслучайно. Думата е на латински и носи в себе си значения на чист, измит, елегантен, изящен, добре поддържан – всичко онова, което искаме за косата си, в едно понятие.

Lautus е сертифицирана серия продукти за коса с 99,6% естествени съставки, които гарантират, че косата ви ще диша, ще изглежда добре и ще се чувства добре.

Lautus не предлага "едно решение, валидно за всички", а колекция персонализирана грижа, пригодена към изискванията на вашия тип коса.

Lautus е решението, което ще ви помогне да се будите доволни и уверено да започвате деня си.

Lautus е формулата на здравата коса.

Разгледайте каталога на Lautusclub.com с топ продуктите за здрава и красива коса:

1. Moisturizing Shampoo за нежно измиване

2. Active Mask за енергично възстановяване

3. Active Spray за жизненост и еластичност

4. Taming Cream за изглаждане и контрол

5. Slick Drops за мекота и блясък

Източник: Lautusclub.com