Когато си бесен пробвай да се справиш със спорт, филми и сън. Ето и още няколко препоръки

От време на време ти изгърмява бушонът, а ризата те стяга около врата. Причините са адски много и различни: гадже, шеф, тъпи шофьори, некоректни приятели... Важното е как ще успееш да се измъкнеш от коварните лапи на гнева! Ето какво предлагат момчетата от men.bg.

Спорт

Най-лесният, достъпен и обнародван метод. Обуваш шортите и отиваш до близкия парк за някой и друг километър. Да, ако си тежка категория, може малко да ти е тегаво първите пъти, ама така правиш 2 в 1 - едновременно лекуваш беснотията (вместо заслужено да си го изкараш на виновника), пък и отслабваш с няколко грама! Естествено, винаги можеш просто да направиш няколко серии лицеви опори - не се изисква нищо освен под, на който да помпаш.

Филм

Най-добре да е крайно безсмислен - екшън или комедия. Драмите ще ти се сторят мудни и допълнително ще те изнервят. Ще се поразсееш малко и после всичко ще е наред. Обикновено тоя номер действа. Е, ако става въпрос за постоянен тормоз от няколко, ще трябва да приложиш вероятно в комбинация с някоя от другите ни идеи.

Гейминг

Точно така, крайно време е да подобриш способностите си на NBA 2k12 на ниво professional! Или да изтракаш на някой емулатор 2D ретро игрица, в която размазваш дигитални мутри. Изобщо напрежението ще отлети като заплатата ти в ония бар преди няколко дни!

Кръгче

Ако си избеснял на шофьор/ка за засичане например, не е най-добрата идея да се пробваш да ти мине именно с шофиране - факт. Обаче ако случаят е друг, качваш се в своята крепост на колела и отпрашваш нанякъде. Карай бавно и просто се кефи на пътя. Да, в България си нямаме ония дълги, прави и прашни пътища в пустинята, които да ти създадат илюзията, че си в Dodge Challenger по Route 66, ама все е нещо!

Алкохол

О, да! Лекарството за всяка болка! Ако нямаш навика да ставаш мегаагресивен, като шибнеш половин литър концентрат, действай смело! Ще обясниш на всички околни, че ги обичаш, а проблемът, който преди няколко часа те е изкарал от нерви, сега ще изглежда далечен и малък. "Това е само илюзия, после пак ще трябва да се изправиш пред същата дивотия!", вероятно ще кажат доста хора, но те най-често са въздържатели, не ги слушай!

Сън

Понякога е безумно трудно да удариш една дрямка, когато в теб бушуват поне 19 демона и искат да избият не само причинителя на гнева ти, а и всички наоколо, знаем. Но има и хора, които могат във всеки момент да облегнат глава на стола и да захъркат блажено до 2 минути! Това е адски яко, защото организмът ти си почива, когато ти решиш, а и след дори 15 минути сън ще имаш по-ясен поглед над драматa.