Сайтът RoutePerfect ти предлага на готово най-подходящия за теб маршрут в красивата страна, според личните ти предпочитания

Италия е пребогата на културни, природни и исторически забележителности, кулинарни изкушения и възможности за забавление. Толкова богата, че съставянето на идеалния маршрут в рамките на ограниченото време, с което обикновено разполагаш, може да се превърне в истински проблем.

Къде да отидеш и какво да видиш по-напред? За щастие вече има сайт, който елиминира тези главоблъсканици. RoutePerfect ти препоръчва най-добрия маршрут точно за теб.

Всичко, което трябва да направиш е да посочиш какъв тип почивка търсиш – романтична, с приятели, семейна или друга, колко дълга да бъде, от коя дата да започва, как искаш да се придвижваш (с кола или обществен транспорт) и коя да е началната точка на пътешествието.

В допълнение можеш да уточниш какво те интересува повече и какво – не толкова: посещения на малки градчета, култура, страхотна кухня, природа, исторически места, плажове, нощен живот, активен туризъм. Имаш опции да избереш през колко града да минеш и да добавиш дестинация, която задължителнo искаш да видиш.

Сайтът се съобразява с всичките ти желания и натъкмява маршрута, така че да останеш най-доволен от пътуването.

RoutePerfect препоръчва през кои градове да минеш, колко нощи да останеш във всеки от тях, какво да видиш и правиш. Сайтът дава информация за всяка отделна дестинация по пътя. Разбира се, виждаш и какви са разстоянията между отделните точки по трасето и колко време ще ти отнеме придвижването между тях.

Ако случайно нещо в предложенията не ти харесва, можеш и ръчно да редактираш маршрута.
RoutePerfect събира данни от много сайтове за хотелски резервации, така че можеш да разгледаш на едно място всички възможности за настаняване в съответния град и да избереш най-подходящата за теб.

Има и подробна търсачка, с чиято помощ научаваш как да се придвижиш между две произволни точки в Италия – с какъв транспорт, колко продължава пътуването и колко ще струва.

Всичко това спестява много време, нерви, а и пари при планирането на пътешествието в Италия.

Работата със сайта е много лесна и интуитивна.

Пак за да те улесни или може би пък да те изкуши да тръгнеш, сайтът има и секция с топ маршрутите в Италия. 

За момента трите "най-топ" са все романтични: "Класически италиански меден месец" (Венеция – Верона - Чинкуе Тере – Лука – Флоренция – Сиена - Рим), "Романтика по Амалфийското крайбрежие" (Неапол – Капри – Позитано – Неапол) и "Избрани италиански романтични места" (Венеция – Сирмионе – Чинкуе Тере – Флоренция – Рим).

Остава ти само да решиш какво искаш, да кликнеш няколко пъти и да разпечаташ резултата.

Чудесата на Италия те очакват! 

За други чудеса по цял свят надникни в Termo.bg.