Кайли Миноуг поздрави първа Холи Бери и Оливие Мартинес за годежа им

Актрисата Холи Бери и приятелят й Оливие Мартинес наистина планират сватба и това беше потвърдено от самия младоженец. Няколко пъти се появяваха слухове за предстоящата сватба на Жената котка. 

За първи път Оливие потвърди, че всичко, което се говори, е вярно. Наскоро той откри собствен ресторант. На събитието всички журналисти насочиха въпросите към личния му живот с носителката на "Оскар" и планират ли да сключат брак. Неочаквано Мартинес разкри, че всички слухове за сватба са верни.

Неотдавна папараци успяха да заснемат актрисата със смарагдов пръстен на ръката. Това отново погъделичка любопитството на почитателите на звездата. 

Двамата се срещнали преди две години на снимачната площадка. Оливие никога не е бил женен, така че всичко това е ново за него, макар преди време да предложи брак и на певицата Кайли Миноуг. За Холи обаче това ще е третият брак. Актрисата има малка дъщеря от бившия си приятел Габриел Обри, с когото се борят за попечителството върху нея, пише БГНЕС.

Според слуховете Бери и Мартинес планирали да се сдобият с рожба в най-скоро време. Приближени на двойката разкриват, че чаровната актриса се страхувала, че може да не успее да зачене заради напредналата си възраст и проблемите си с диабета. Двама влюбени обаче са решени, ако трябва, и да осиновят дете. 

Бъдещите съпрузи вече получиха първи поздравления за решението си от бившата на Мартинес - Кайли Миноуг. Поп дивата публикува поздравително съобщение на своята страница в Twitter.