От 8 юни до 1 юли, когато футболните емоции владеят света, Сердика Център ще бъде гореща точка за всички запалянковци, които очакват и следят с нетърпение Евро 2012.

Мачовете от първенството ще бъдат излъчени на голям екран в специално обособена футболна зона на ниво -1. Освен че ще могат да гледат двубоите в комфортна и приятна атмосфера, посетителите имат шанса да спечелят и атрактивни награди, ако се включат в специалните игри и лотарии на място.

Всеки ден от 17:00 до 20:00 ч. в зоната за футбол феновете ще могат да дават своите прогнози, както за текущите мачове, така и за фазите на директни елиминации. Участниците, познали резултат от квалификационните мачове, могат да спечелят подаръци от магазините на Сердика Център. Точните прогнози за Четвъртфинали,
Полуфинали и Финал ще участват в томбола за големите награди – смартфони от Sony Mobile и голям плазмен телевизор от Sony.

По време на Евро 2012 шопингът в Сердика Център ще бъде особено вълнуващ, тъй като посетителите ще могат да играят в специалната Cash back лотария. Всеки ден един късметлия ще печели парите от своите покупки обратно.

Тематични уикенди с още много изненади ще радват клиентите на търговския център в месеца на футбола. На 9 и 10 юни adidas България със съдействието на Българска Федерация по футбол на маса ще проведе турнир по джаги, в който могат да се включат всички, които са се регистрирали предварително на място. Запалянковците ще могат да демонстрират своите умения за точен шут на специалния футболен симулатор и да спечелят още награди.

На 16 юни от 17:00 ч. комикът Краси Радков ще влезе в ролята на Гацо Бацов, за да коментира на място горещите теми от първенството. На 23 и 24 юни от 12:00 до 20:00 ч. всички геймъри и футболни фенове могат да премерят сили в мини европейско първенство по футбол, организирано от PlayStation и Сердика Център. Подробна информация за всички събития и игри в Сердика Център ще откриете на: www.serdikacenter.bg и http://facebook.com/serdikacenter.bg