Половинката му Фърги роди момченце, което ще се казва Аксел Джак Дюамел

Бебето на актьора и певицата от "Блак айд пийс" дошло на бял свят в Лос Анджелис с тегло близо 3,5 кг.

Виж още: Бременната Фърги с ново видео

В тв интервю миналата седмица по повод новия си филм Scenic Route (Панорамен път) таткото сподели, че очаквал появата на първородния им син с нетърпение, но и известна доза нервност: "Освен развълнуван, съм и малко уплашен, дори ужасен, защото отсега нататък аз нося отговорност за това мъниче... Нямам търпение да се запозная с него."

"Панорамен път" е драматичен трилър, в който Дюамел си партнира с Дан Фоглър и подстригва косата си на пънкарски гребен. Приятелството между героите им е поставено на изпитание, когато пикапът им се поврежда насред пустошта...

Остава да се надяваме, че малчуганът ще е по-послушен от домашния любимец на звездната двойка. Наскоро Джош сподели, че се наложило дакелката им Зоуи да бъде посетена от водещия на предаването "Говорещият с кучета" Сизър Милан, който я подготвил за появата на новия член в семейството.

Този човек наистина притежава специални умения, коментира възхитен стопанинът на Зоуи, а съпругата му пусна в "Инстаграм" тяхна снимка с "дъщеричката им" и Сизър Милан.