За 14 години заедно двойката е успяла да придобие състояние, равняващо се на 300 млн. долара. Ето в какво се измерва то...

Джони Деп и Ванеса Паради обявиха официално раздялата си. Сега пред тях стои въпросът как да разделят натрупаното през 14-те години съвместен живот състояние, съобщава БНТ.

Двамата се събраха през 1998 г., но така и не сключиха брак по време на продължилата 14 години връзка. Американският актьор и френската певица, актриса и модел притежават цяло състояние. Те са собственици на няколко имения. Във Франция имат къща в Мьодон и вила в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе. 

Звездната двойка разполага също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите и във Великобритания, както и с голяма вила във Венеция, която се оценява на близо 10 млн. евро. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и луксозна яхта, дълга около 50 метра.

Общото състояние на Деп и Паради възлиза на 300 млн. долара. Имуществото им се основава на приходите от филмите с участието на двете звезди - най-вече ролята на Джони като Джак Спароу във филмите от поредицата "Карибски пирати". От своя страна, Ванеса Паради признава, че дължи известността си повече на връзката си с Джони Деп, отколкото на 10-те филма, в които е участвала.

В името на децата си - 13-годишната Лили-Роуз и 9-годишния Джак, Деп и Паради се разделят като приятели. Дали обаче финансовият въпрос няма да разбуни духовете?