Бързият секс е възбуждащ и удобен начин да направиш сексуалния си живот по-пикантен.

Дългите любовни нощи са невероятни, но редки. Бързият секс, от друга страна, може да съхрани страстта и пасва идеално на графика и на най-заетия човек. 

Сексуалната инициатива е ключова за поддържането на искрата жива. Настрой се на палава вълна. Представи си къде ти и твоят човек можете да се отдадете на страстта - в асансьора, в колата, в кухнята, в банята. Важно е не само да си го представяш, а и да го осъществиш. 

Ако ще се впускаш в сексуални авантюри на обществено място, многото слоеве дрехи не са желателни. Чорапогащник, боди, панталон - всички те могат само да забавят нещата. Заложи на удобни и лесни за събличане дрехи.

Ако страстта ви завладее някъде, където събличането не е възможно, е добре да си с пола или рокля, която просто може да вдигнеш нагоре. Не забравяй и секси бельото, което безпроблемно вдига градуса. 

Бързият секс е импулсивен, неочакван, понякога мръснишки и опасен. Той е страхотно преживяване, което оставя спомени. Винаги е приятно да погледнеш палаво гаджето и да го питаш "Помниш ли колко беше готино, като го направихме в онзи безистен в центъра?" 

Само внимавайте да не ви хванат, защото сексът на обществени места у нас е забранен и можете да отнесете акт за аморално поведение. Все пак си заслужава риска!