Универсалният билет, опакован в консервна кутия, се продава не само на стандартните места

Програмата на 18-ия София филм фест, разпределена в над 10 столични киносалона, е вече ясна, филмите са на път, гостите - също. Откриването е на 6 март с новия филм на Стефан Командарев "Съдилището".

Открийте билета си там където пазарувате, в магазините за подаръци, по книжарници и барове и другаде. С него можете да запазите своето място още сега - онлайн или чрез оператор (по телефона).

След като си купите билета, влезте в сайта на фестивала, изберете си филм, отворете кенчето и въведете уникалния код от билета на www.siff.bg/BILET, за да запазите своето място за желаната от вас прожекция. Това може да стане и ако наберете безплатния номер 0800 18 110 и използвате уникалния код.

Виж още: София филм фест 2014 в аванс


Междувременно Домът на киното въвежда абонаментни карти не само за учащи, но и за пенсионери. С тях, срещу 15 лв., могат да се гледат над 60 заглавия от програмата на 18-ия София филм фест, както прожекции през цялата 2014 г.

Всеки кандидат за абонамент удостоверява, че е ученик, студент или пенсионер, като предоставя съответния документ. Клубните карти се получават в рамките на два дни от изпращането на формуляра в Дома на киното (ул. "Екзарх Йосиф" 37).

Членската карта дава право на безплатен достъп и/или приоритетен вход за определени прожекции и прояви от фестивала, обозначени със СФФУП, както и безплатен билет от касата на Дома на киното за определени филми и програми до края на годината. 

Абонаментните карти за учащи и пенсионери са съвместна инициатива на "Арт фест" и Столичната община в рамките на кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата.