Тя е певица, която излиза с футболист, има момче и e на път да си направи модна линия, точно като Виктория Бекъм.

Една от най-големите мечти на Алисия - да има собствена модна марка е на път да се осъществи. ''Ако това се случи в бъдеще, за мен ще бъде сбъдната мечта. Като цяло бих искала да правя не само дрехи, а и аксесоари, обувки, бижута, и козметични продукти'', обяснява звездата.

Познати на Алисия коментират, че нищо чудно покрай модните си експерименти тя да се отдръпне леко от сцената и да заложи на професионалното си развитие в другия бранш. Изпълнителката отдаван има нюх към модата и измисля сама тоалетите, с които се появява на сцената, пише сп.Блясък.

Неотдавна Алисия спомена, че с любимия ѝ - футболиста Ники Михайлов имат намерение да направят съвместна модна линия. Засега обаче певицата изчаква с тази идея, но определено смята да я реализира в бъдеще. 

Съвсем друг въпрос е дали Алисия ще успее да стигне успеха на Виктория Бекъм, която миналата година спечели награда за дизайнерска бранд на годината на Британските модни награди. За сега успехът й в музиката и с футболистите е непостоянен.