Холандският диджей ще има още един концерт на Solar Summer

Всяко гостуване на Армин ван Бюрен в България е белязано от специфични приготовления, дълго очакване, свръхдоза вълнение и запомнящо се шоу. Датата 10 август, неделя, също няма да направи изключение. Това е денят, в който Армин ще се появи на сцената на Solar Summer на Cacao Beach, за да влее енергия с музика, зрелищно шоу и магнетичната си личност.

Специално за участието на топ диджея организаторите от клуб "Ялта" ще изместят и изградят чисто нова, 30-метрова сцена, за да съберат всички фенове от Балканите, които се очаква да пристигнат за партито. Самият Армин идва с екип от професионалисти по специалните пироефекти, а също видео и саундинженери, които заедно с българските си колеги ще се погрижат да атмосферата на партито да бъде неповторима.

"Това не е просто любов към музиката, това е моята страст. Това надминава определението за хоби или просто нещо, което харесвам, това е начин на живот. Музиката е от съществено и огромно значение за живота ми...", споделя самият Армин.

Заедно с него зад пулта на Solar Summer ще се качи младата надежда Джулиан Джорджан, както и българските диджеи Стефан Попов и Runo.

До края на август програмата на Solar Summer включва още много интересни партита.