Алесандра Амбросио позира бременна и гола в рекламна кампания на бижута.

Един от най-красивите и обичане модели в света, Алесандра Амброзио, се разголи за нова реклама на бижута.

Красавицата ще стане майка за втори път през юни и решила да не крие корема си. Тя се снима в нова сексапилна реклама за бразилската марка бижута Vivara.

На черно-белите снимки Амброзио е напълно гола с изключение на бижутата, които красят тялото й и позира с дясна ръка върху гърдите си, показвайки три луксозни пръстена, пише novini.bg.

По време на фотосесията не бил допуснат никой друг освен фотографското дуо Мерт и Маркъс, за да се запази максимално личното й пространство. Снимките са направени в хотела "Копакабана Палас" в Рио де Женейро, Бразилия.

Амброзио споделила, че иска да се върне на работа и да открие новия бутик на Victoria’s Secret в Лондон, който ще отвори врати през месец юли тази година.

Красавицата твърди още: „Аз вече имам планирани работни ангажименти и да се надявам, че ще мога да се върна във форма. Казах на буукъра и мениджъра ми, че знам, че имам работа, която трябва да се свърши, така че да се надяваме, че дотогава ще съм добре.”

Алесандра, която беше в начален стадий на бременността си по време на последното шоу на Victoria's Secret Show, разкри пред света, че заедно с годеника си и 3-годишната си дъщеря Аня очакват момченце.

Виж и другата снимка от рекламната кампания на Vivara.