Адел е лицето на мартенския брой на Vogue или поне така твърдят от списанието.

Винаги сме смятали, че Адел е рядко и много красива. Въпреки всички упреци, които получава за теглото си, перфектните черти на лицето й са факт, който трудно може да се опровергае. 

Ето защо сме крайно изненадани за решението на Vogue да променят това. Използването на Photoshop за обработката на корицата, а и на повечето снимки във фотосесията на дуото Мерт Алас и Маркус Пигот за мартенския им брой е повече от очевидно. 

Това особено си личи на корицата на броя. За да докажем тезата си, ти предлагаме да разгледаш снимките от фотосесията по-горе и видеото за подготовката й по-долу. 

В интервюто си за списанието Адел разказва за тежката операция, която преживя. По правило това се случва в края на кариерата на повечето артисти, а не в най-сладките години, когато имаш прекрасен албум, хората те обожават и датите ти за турне са разпродадени. 

Но с възвръщането на гласа си тя споделя, че си е върнала и стария живот. Все пак дългият период на възстановяване е бил съпроводен с много време със семейство и приятели. Целият материал можеш да прочетеш на страницата на Vogue