Малко разнообразие от пътуванията в пространството

Понякога чудите ли се защо някои знаменитости изглежда не остаряват? New Age Man откри неопровержими доказателства, че определени звезди са властелини на пътуванията във времето. Вижте фактите със собствените си очи.

1. Пол Моне е роден през 1847-а и въпреки че е регистриран като умрял през 1922-а, тялото му никога не е открито. Това е, защото не е умирал. Той е Киану Рийвс.

Знаем, че е истина, защото го пише в Уикипедия.

2. По-долу има две снимки на Джон Траволта. Първата е направена през 1890-а, когато е 22-годишен. Другата е от 2009-а, когато е 141-годишен.

3. Никълъс Кейдж има дълъг и успешен живот. Днес той е холивудски актьор. През 1870-а е имал нещо като папийонка.

А ако се върнем още по-назад, Никълъс е по-известен като император Максимилиян Хабсбургски.

4. Повечето хора вярват, че Леонардо ди Каприо е роден в средата на 70-те, но има убедителни доказателства, че всъщност е роден в началото на 60-те и е жена на име Джуди Зипър.

5. Най-ранната снимка на Джак Блек не е снимка, а картина. Така е, защото през 1751-а фотоапаратите все още не са измислени. По онова време Джак се подвизава под името Пол Ривиър (американски революционер).

6. Сигурни сме, че не знаеш този факт – Силвестър Сталоун е бил папа. Ето го доказателството, че филмовата звезда е папа Григорий Девети.

7. Някои виждат поразяваща прилика между Брад Пит и юнионисткия генерал Айзък Стивънс. Това е защото са един и същ човек.

Брад е и Херман Роршах.

8. Ето една снимка на Джей Зи в Бруклин през 1939-а.

9. Николае Григореску е писател и художник, който по-късно сменя името и професията си. Сега е известен като Орландо Блум и работи като елф.

10. Брус Уилис играе главна роля на Тихоокеанския театър на бойните действия през Втората световна война. Тогава е известен като генерал Дъг Макартър.

11. Еди Мърфи пътува във времето още от 20-те!

12. Питър Динклидж забалвява хората отдавна. Ето една негова картина от 1645-а, когато е придворният шут дон Себастиян де Мора.

13. Майкъл Джексън