Толкова иска родната дива Мария, като застраховка при изневяра от страна на бъдещия й съпруг.

Предбрачните договори са модерни и сред родните милионери. До сватбата на Мария и Гущеров остава почти година, но тя се подсигурява отрано. 

Милионерският син е предложил брак на фолк певицата, но тази стъпка ще му излезе доста солено. Особено ако реши да съгреши с друга хубавица. Мария е поискала специална клауза в предбрачния договор, че при изневеря, тя трябва да получи 1 милион евро компенсация, пише hotnews.bg.

Още с предложението си, Гущеров даде на Мария, а и на всички останали да разберат, че ще носи певицата на ръце. Той й предложил във Венеция, по време на романтична разходка с гондола.

Тъй като Мария е суеверна, сватбата най-вероятно ще бъде догодина, заради лошата поличба на високосната 2012, писа Блиц. Светски хроникьори очакват най-грандиозното събитие на годината, което ще удари в земята не само сватбата на Валери Божинов и Николета Лозанова, но и на мултимилионерите Стайко Стайков и Алекс Арабаджиева.

Макар церемонията да е едва догодина, адвокатите на Мария и Християн са започнали отсега да подготвят предбрачните споразумения. 30-годишната певица е наясно, че с годините ще може да предлага все по-малко удоволствия на 23-годишния си годеник. Затова и се застрахова с клауза „изневяра”.