Анджелина Джоли отдавна има славата на най-сексапилната актриса и вече знаем защо е така. Актьорът Итън Хоук сподели, че най-добрата екранна целувка е имал именно с нея във филма "Крадец на животи" (2004)

В телевизионното предаване Watch What Happens Next той разказа за съвместната им работа, а запитан за по-пикантни детайли, Хоук отговаря: "Устни като възглавнички и много език."

"Защо смятат, че Волфганг Амадеус Моцарт е гений, след като Анджелина Джоли се е родила, за да кара мъжете да се чувстват слаби - продължава той. - И когато те целуне, забравяш името си."

През 2003-та, докато заснемат съвместния си филм, за бившия съпруг на Ума Търман и бъдещата годеница на Брад Пит упорито се носят пикантни слухове. 

По онова време Хоук все още е женен за звездата от "Криминале", с която има две деца - Мая и Левон, а Джоли отглежда осиновения Мадокс сама, тъкмо приключила развода си с Били Боб Торнтън.

Водещият Анди Коен не спира дотук и пита Итън коя е била най-сексапилната актриса, с която е излизал, очаквайки да чуе името на Ума. Събеседникът му обаче отклонява отговора и не споменава никого.