Как двама влюбени успяват да видят как биха изглеждали заедно и след 60 години брак

"Докато смъртта ни раздели" е онази фраза, която скрепява един брак на сватбата. Това е клетва, това е обещание, а в последно време това е и лъжа в голяма част от случаите.

Броят на разводите в световен мащаб е огромен и единствените доволни в случая са адвокатите. Красотата на картини като баба и дядо, хванати за ръка в парка, в следващите години ще са някаква красива рядкост.

От YouTube канала Filed Day решават да ни покажат отново тази красива рядкост в една съвсем млада двойка, която тепърва ще се жени. Как Травис и Кристи реагират, когато с помощта на грима са състарени с 20 години? И после с още 20, и с още 20 години?

Влюбената двойка вижда как биха изглеждали на 50, на 70 и на 90 години. Изключително интересни са техните реакции и силата на емоциите, които изпитват при вида на своето бъдещо аз... заедно.

Защото ако любовта е истинска, тя няма да избледнее с годините, бръчките, старческите петна и скърцащите стави. И когато има любов, остаряваме красиво и в мир. А май това е най-важното.