Хип-хоп изпълнителят си партнира с Reebok Classic в нов рекламен клип, който представя Ventilator Day-Glo - най-новото превъплъщение на култовите спортни обувки Reebok Ventilator

Видеото е заснето по улиците на Лос Анджелис, където тълпата се изправя срещу остарелите, очаквани и типични модни стандарти, възприети от обществото.

В "Рийбок" се стремим да вдъхновяваме хората да дават най-доброто от себе си не само физически, но и в психологически и социален план, обяснява вицепрезидентът на Reebok Classics Тод Крински и допълва:

"Кендрик Ламар е олицетворение на нашите послания. През 2015 г. вече не е готино да се сливаш с тълпата. Кендрик има собствен стил и окуражава хлапетата да открият своя."

Със своите жизнерадостни цветове моделите Day-Glo вдъхват нов живот на един от най-класическите модели спортни обувки на "Рийбок", като същевременно улавят духа на 90-те години. Вдъхновяват ги посланията на Кендрик, които подтикват младежите да разкрият творческия си потенциал и своята индивидуалност.

Неговият почерк личи и в дизайна на Ventilator. Стилът ми е изчистен, но и провокативен - класически е по мой собствен начин, твърди изпълнителят.

Тъй като е първата маратонка, която позволява на въздуха да преминава през цялата обувка, Ventilator е пионер на цяло движение в модната индустрия през 90-те. Сега се завръща, по-ярък и смел, а с помощта на Кендрик Ламар се превръща в контрапункт на скуката и предвидимостта, обясняват от "Рийбок".

Неотдавна изпълнителят пусна и нов сингъл от албума To Pimp a Butterfly - King Kunta.