И защо това не трябва да притеснява половинките им

Защо жените не трябва да се притесняват, когато половинката им загледа друга жена? От онлайн проекта "университета" на Денис Прегър, занимаващ се с проповядването на познанието и яснотата, дават отговор на този въпрос.

Според статия в "Дейли мейл" се оказва, че един от най-големите проблеми за двойките по време на ваканция е това, че мъжете се заглеждат по други жени. Прегър дава ясно научано обяснение на този феномен, като същевременно успокоява жените, които страдат от такива ситуации.

Според Прегър е напълно нормално мъжете да се заглеждат по други жени, това просто е в природата им. И дори се изисква уникална воля дори за най-моногамния мъж да не се загледа. Основният проблем идва, когато съпругата или гаджето се почувства застрашена от обекта на заглеждането.

Има го и моментът, в който такива моменти карат жените да си мислят, че не задоволяват потребностите на половинките си.

Прегър обяснява, че мъжете дори не си мислят това. Те се заглеждат по други жени, но дори да бъдат измъчвани, едва ли биха да си спомнят как изглежда жената, която са загледали само преди минути. Според него ако мъжът се чувства незадоволен, дори двойката да отиде на ваканция в манастир, пак няма да има особено значение.

Цялото обяснение на учения е повече от просто и логично. Вижте сами и се убедете в правдивостта му.