Плеймейтката призна в Изповедалнята на ВИП брадър, че все още иска да е с бившото си гадже, но знае, че това няма как да се случи.

Вече почти месец Съквартирантите живеят изолирано от реалния свят и нормалния си живот. Това, което ги прави едновременно щастливи и тъжни, е спомена за любимите хора. 

Това изпитание се оказа особено трудно за Златка, която живее в Къщата с бившия си приятел и спомените за тяхната любов я измъчват. 

Златка продължава да носи своя приказен костюм, тъй като за нея да се грижи за Багата е не просто мисия, а връщане към голямата споделена любов, която двамата са изживяли. 

Златка помоли VIP Brother да удължи мисията й да се грижи за Багата, като написа молбата си на лист хартия, с червило и я показа на камерите. 

В Изповедалнята тя призна, че все още иска да бъде с него, но знае, че това няма как да се случи. Златка твърди, че харесва Благой такъв, какъвто е, дори когато е студен към нея. През сълзи тя разказва как е преживяла новината, че Благой е в болница и защо не е отишла да го види. 

След откровенията си в Изповедалнята, Златка промени мнението си и помоли VIP Brother мисията й да приключи час по скоро, защото не може да понася повече близостта с бившия си приятел. 

Самосъжалението й води до нервна криза. Племейтката не може да спре да плаче и след като честити рождения ден на Благой, отива в кухнята и казва на Съквартирантите, че се задушава, не може да диша и лявата ръка й е изтръпнала. Другите жени я водят в тоалетната, тя припада пред вратата. 

иагнозата "нервен срив" поставена от докторите малко по-късно, само потвърждава убеждението на останалите, че Златка все още обича бившия си приятел.

Още по темата: Златка припадна заради Багата