Открай време лошите момчета привличат женското внимание като магнит. Но до всяка жена има едно добродушно, влюбено мъжко присъствие, което остава в приятелската зона. Ето защо добрите момчета никога не получават момичето.

Съгласяват се с всичко

Голяма грешка. Жените обичат мъжът до тях да се държи като такъв. Той трябва да избира мястото на срещата и да има собствено мнение. Добрите момчета са твърде внимателни и се страхуват да спорят.

Твърде неуверени

Добрите момчета са прекалено грижовни. Дават всичко от себе си в една връзка и очакват същото отношение. Затова, когато някой друг мъж говори с настоящата им тръпка, стават несигурни и болезнено ревниви.

Скучни са

С добрите момчета невинаги е забавно, защото се притесняват да прекрачат границата на добрите маниери и да отключат палавата си страна. Тези качества ги правят идеални за най-добри приятели, но не и за любовници.

Лесно биват манипулирани

Добрите момчета се оставят да бъдат манипулирани дори и да съзнават, че върху тях се прилагат женски номера. Знаем каква е причината... обсъдихме темата за неувереността.

Избягват конфликти

Ако обидиш доброто момче, не очаквай защита от негова страна. Независимо колко е груба жената, то ще отклони темата, сякаш не е чуло забележката.

Слаби са

Добрите момчета никога не отстояват позицията си, ако по този начин ще ядосат момичето. Това моментално ги прави слаби в очите на жената. 

Вярват в чудеса

Винаги имат големи мечти, които рядко са подкрепени от идеи за осъществяването им.

Никога не поемат инициативата

Добрите момчета свалят момичето с всички усилия, но докато се престрашат да я поканят на среща, тя вече излиза с друг, а светът за доброто момче се превръща в "едно много несправедливо място"...

Невидими са

Никога няма да забележиш доброто момче в групата, докато не направи първата крачка. А именно - да ти стане приятел.