Заедно с Ники си тръгна и кучето му Манго. Риалити шоуто остана и без Кристина Патрашкова, а изборите спечели Багата - който всъщност не чакал дете

В мисията "Политически избори" Николай Мартинов имаше бюлетина, чийто номер (2) съвпадаше с двете прелести на Златка, които тя постоянно показваше, но това не му помогна нито да привлече повече зрителски гласове, нито да спечели вота на съквартирантите.

За министър-председател на Къщата бе избран Благой, който в тази предизборна кампания носеше фамилията Борисов. Фънки, под името Димитър Станишев, също оцеля на елиминациите, след като агитираше да се приключи с България и призова: "Нека остане само София, градът държава, пълна с рок клубове."

Междувременно в предаването на живо този понеделник стана ясно, че приятелката на Багата не е бременна. Любина категорично отрече разпространения слух, че чака дете от самбиста. Тя отказа и да коментира поведението на Златка, заявявайки, че е дошла да подкрепи мъжа до себе си.

Другият номиниран, който си тръгна от шоуто три седмици преди финала, беше Кристина Патрашкова. На мястото на изгонените, но като гост-звезди, влязоха тризначките. Трите девойки станаха випове, след като Любов спечели третия сезон на "Биг брадър" и заедно с близначките си Вяра и Надежда позираха за корицата на сп. "Плейбой".

На практика напусналите Къщата също бяха трима - ако се брои кучето на Ники Мартинов, Манго. Сървайвърът даде възможност на останалите да си вземат сбогом с питомеца му, защото бил много възрастен и може да не доживее да види съквартирантите си отново. 

През септември Манго влезе в Къщата като истинска звезда