"Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел" - София посреща всеки свой гост с индивидуален стил, елегантност и качествено обслужване от световна класа.

"Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел" е разположен на изключително комуникативно място - в сърцето на София - в близост до исторически и културни забележителности, държавни институции, бизнес офиси и модерни заведения. 

На няколко минути пеш от хотела са спирките на метрото и градския транспорт, даващи възможност за бързо и лесно придвижване из града.

Архитектурата на хотела съчетава бизнес излъчване и модерен градски стил, които деликатно се вписват в аристократичния облик на българската столица

"Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел" разполага с модерна конферентна зала със 70 места. В нея се организират събития на дипломатическия, бизнес и политически елит.

На разположение на гостите на хотела са 24-часово румсервиз, разнообразна закуска, безплатен безжичен интернет, LCD телевизор с над 100 програми, богато зареден минибар, климатик, телефон, личен електронен сейф във всяка стая и бизнес център с достъп до офис техника. 

"Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел" предлага превоз от и до летището; по предварителна заявка гостите могат да се насладят на релаксиращ масаж в стаята си; можете да се запишете за пешеходен тур из българската столица за разглеждане на уникалните й исторически забележителности. 

Хотелът разполага с 40 просторни стаи и 4 луксозни апартамента, дизайнерски решени в цветовете бордо, зелено и кафяво и мебели от бяла кожа и тъмно махагоново дърво. Шумоизолиращите прозорци гарантират тишина и спокойствие сред пулсиращия ритъм на София.

"Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел" посреща всеки свой гост с качествено обслужване от световна класа, следвайки изискванията на международната верига хотели 
"Бест Уестърн" (Best Western) - гаранция за висок стандарт на достъпни цени.

Всеки хотел от веригата на "Бест Уестърн" е независимо притежаван и управляван, така че гостите винаги могат лично да се обърнат към екипа относно своите индивидуални изисквания