Актрисата от "Трафик" и "Бандитки" Салма Хайек приближава 50-те, но изглежда на не повече от 30 години.

Тайната на нейната вечна младост се оказа собствена козметична линия, която поддържа кожата й в перфектно състояние и изглажда бръчките.

Личната козметика на мексиканката Салма Хайек съдържа съставки, използвани в нейната родина за лекуване на тежки изгаряния. Именно те правели чудеса с еластичността, здравето и външния вид на кожата й, пише hotnews.bg.

"Аз съм на 46 и остарявам "бавно". Нямам много бръчки за възрастта си", отбелязва актрисатата.

Екзотичната представителка на Седмото изкуство твърди, че досега не се е доверявала на естетичната хирургия. Не си е слагала дори инжекции с ботокс, защото все още нямала нужда от подобни неща.

Относно визията си се доверява на вкуса и съветите на половинката си - собственика на модни къщи Франсоа-Анри Пино, с когото имат 5-годишна дъщеря на име Валентина. Имайки предвид бизнеса му, можем да сме сигурни, че мъжът й има поглед върху актуалните тенденции и върху естетиката като цяло.

"Винаги се вслушвам в съветите на Франсоа-Анри. Той е с набито око, със страхотен вкус и разбира от естетика, архитектура, живопис, мебели и часовници", признава Салма.