Желко Ражнатович беше прострелян на 15 януари 2000 г. в Белград и тогава сръбските медии съобщиха, че е убит от Слободан Милошевич

Синът на Цеца Величкович-Ражнатович и вече покойния й съпруг Желко Ражнатович - Аркан, подготвя книга за убийството на баща си. Тя излиза съвсем скоро, като в нея много точно ще бъдат упоменати имената на всички замесени.

"Слободан Милошевич не е убил баща ми. От петимата отговорни за убийството - един е в затвора, един беше в затвора, третият е извън страната, четвъртият се самоуби, а петият е в пенсия", казва Воин Ражнатович, цитиран от сръбско електронно издание.

Майка му застава твърдо зад него и неговото начинание. Воин добавя, че не търси отмъщение, а напротив, иска истината и справедливостта да излязат наяве. Аркан беше застрелян на 15 януари 2000 г. в Белград и тогава сръбските медии съобщиха, че е убит от югопрезидента Слободан Милошевич, по-късно съден от трибунала в Хага и също вече покойник.

Сръбската изпълнителка пристига за поредния си концерт у нас на 7 ноември заедно със двете си деца и 14 музиканти.

"Майката на нацията", както я наричат в Сърбия, ще представи пред почитателите си у нас най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. Poziv, Zuto Pile, Maskarada, Beograd, Lepi grome moj, Zabranjeni grad, Gore od ljubavi, Lepotan, Tacno je, Rasulo са само част от заглавията в репертоара й за шоуто в "Арена Армеец". Билетите са в продажба на цени от 20 до 55 лв.