Първото в България екстремно Freestyle Motocross шоу с демонстрации ще събере всички почитатели на силните усещания на 14 и 15 юни в Сердика Център.

Жаждата за адреналин и акробатики на ръба на човешките възможности ще се пренесе от големите състезателни арени в търговския център, за да предизвика дори най-смелите очаквания на феновете на спорта. 

14-ти, петък, стартира в 16 часа с ВМХ, МТВ, FMX шоу на голямата ротонда на ниво -1. 

В събота всичко продължава с музика и DJ още в 11,30 и постепенно оборотите ще се вдигат със серия от състезания, батъли и пърформанси... И така цял ден. Високи скорости, ръмжащи мотори, спиращи дъха салта и скокове са само малка част от впечатляващата програма. 

Xtreme Freestyle Motocross show 2013 обещава зрелищни фрийстайл скокове и акробатични изпълнения, подготвени специално за събитието. Едни от най-добрите "летящи" пилоти в света Nick Franklin, Alex Porsing, Zdeněk Fusek, Újvári Bobó Boldizsár, Vilibald Vítek, Tomáš Zeid, Ladislav Klauz, Damjan Siriški вече са в трескава подготовка на екстремните изненади пред българската публика. 

Само в "Сердика Център" ще може да получите и автографи от най-добрите в спорта. А за най-големите фенове са подготвили и специална игра в страницата им във "Фейсбук" – вижте я, харесайте я и спечелете маниашка Go Pro камера. 

Готови ли сте за бек флипове, "цунами", супермен скокове и …?