Амбър Лора Хърд е новата избраница на звездата от "Карибски пирати"

Бисексуална актриса е новата избраница на Джони Деп, пише "Глоуб енд Мейл". Двамата си партнираха във филма The Rum Diary, който излезе миналата година. 

Актриса и манекенка, известна със сексуалните си предпочитания към двата пола, Амбър Хърд постоянно посещавала актьора в Ню Мексико, където се снимат сцени от филма "Самотният рейнджър". Те били забелязани заедно в Лас Вегас, където пристигнали с частния самолет на звездата от "Карибски пирати", пише novini.bg.

Наскоро Деп оповести раздялата си с Ванеса Паради. Бившата вече звездна двойка ще трябва да си подели над 300 млн. долара. Въпреки това Джони Деп е готов да даде на експоловинката си всичко, което тя пожелае от общото им имущество, твърдят техни познати.

Американецът и французойката не са женени и поради тази причина тя няма право да претендира за половината от богатството на звездата.

Деп обаче с готовност щял да й предостави всичко, което тя му поиска, за да запазят добрите си отношения в името на двете си деца, пише bliasak.bg.

"Джони се ужасява от идеята двамата с Ванеса да седнат да делят имуществото си и да вземат да се скарат за някоя къща или имот. Затова той щедро й предложи да вземе онова, което поиска. Дори ще й даде и половината от парите в банковата си сметка, което е приблизително 157 млн. долара", разкрил запознат.