Рут Колева изказа неодобрението си от присъствието на попфолк звездата Анелия на сцената на най-голямото музикално събитие, събрало звездите на хип-хопа от цялата страна.

Виж още: Кои са номер 1 в българския рап

"Анелия и хип-хоп в едно изречение ми звучи гнусно и покварено" - избухна в личния си профил във "Фейсбук" Рут Колева и по време на разразилата се дискусия с феновете й заяви категорично:

"Ако на моето събитие поканя някой да пее и той ми доведе Азис, аз бих го изгонила. Азис и Анелия за мен са едно и също".

Мигновена бе реакцията на други двама изпълнители - Крум и Дамян Попов, които са и приятели на Анелия.

"Виж, сигурно и ти мечтаеш за толкова много фенове, колкото има Анелия и за нейната популярност, но когато повръщаш върху някого, едва ли ще постигнеш това. И между другото, не става само с друсане!" - написа коментар Крум в своя фейсбук профил.

Дамян Попов също бе доста остър към певицата и заяви в социалната мрежа: "Ха-ха-ха !!! Такива като Рут правят така, че в България хората да са разделени, да се мразят, да не се уважават !!! Един уважаващ себе си артист никога няма да плюе по другите, а ще се развива! А пък Анелийка си пееше яко поп в годните в които учехме в Консерваторията, така че не виждам повод за плюене!", допълни Попов, цитиран от blife.bg.

Разбира се, имаше и кой да подкрепи мнението на Рут, сред известните коментираше бе Джийсън Брад Люис. 

Съгласен ли си или не с мнението на Рут Колева?

Прочети още: Рут Колева за модата, готвенето, идолите и скритите таланти