Станаха известни първите родни изпълнители, които ще имитират световни попзвезди в музикалното шоу "Като две капки вода"

Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи - това са първите участници в новия музикален формат "Като две капки вода". Останалите четирима ще станат известни при старта на 6 март от 20 ч. по Нова телевизия.

Албена Михова, известна с множеството си пародийни превъплъщения от "Бай брадър" и "Пълна лудница", има зад гърба си и кариера като певица. Тя е участвала и в друго музикално шоу - благотворителното "Великолепната шесторка", в тандем с победителя от "Мюзик айдъл-2" Тома Здравков, който стана нейна половинка и в живота.

Определя се като "джазменка", но има сериозен репертоар от рок и кънтри песни. Признава, че в "Като две капки вода" танците определено ще бъдат по-голямото предизвикателство за нея, но от шоуто очаква най-вече да се забавлява.

Албена Михова а ла Ейми Уайнхаус във "Великолепната шесторка"

Рафи, който по рекламите за шоуто позира като Лейди Гага, ще е най-младият участник, но за сметка на това - единственият, който вече е печелил подобно предаване, X Factor. Зрителите са го виждали в образа на Фреди Мъркюри, както и да изпълнява хитове на музикални звезди като Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл.

Видео: Рафи - 4321

Диана Любенова, позната повече като актриса и тв водеща, признава, че влиза в шоуто заради голямото актьорско предизвикателство, но най-вече защото винаги е мечтала да пее на сцена. Признава, че никога не се е занимавала професионално с музика, но ще се опита да впечатли журито с убедително сценично поведение.

След "България търси талант" Любен Дилов-син, Хилда Казасян и Маги Халваджиян отново сядат един до друг като жури, само че в "Като две капки вода" по Нова тв

Диана харесва особено много черната музика, но не крие, че слуша и много други стилове - от Мадона през хардрок до Риана. С удоволствие обаче би се преобразила в мъж, особено като Елвис Пресли или Мик Хъкнал от "Симпли ред". Първата й трансформация за рекламите на предаването е като краля на попа Майкъл Джексън.

Милица Гладнишка, избрана неотдавна за тв актриса на 2012 г., има опит от множеството си изяви на музикалната сцена, а паралелно с актьорското майсторство е учила още оперно и джаз пеене. Според нейни близки приличала на Гена Димитрова, затова признава, че с удоволствие би се превъплътила като голямата ни оперна певица.

Не би отказала обаче да се трансформира и като легендарни соул и джаз имена като Арета Франклин и Ела Фицджералд. Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна, категорична е актрисата, нашумяла с ролята на Мими от комедийния сериал "Етажна собственост".

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека ще са водещи на живо в новото шоу