Новата задача на Къци Вапцаров го отведе в столичния Южен парк, за да продава сандвичи под чужда самоличност

След като преди няколко седмици тренираше борба под напътствията на Станка Златева, сега шоуменът трябваше да остане анонимен, така че нито един от клиентите му да не заподозре, че купува хотдога си от ВИП съквартирант.

Той обаче не бе единственият номиниран тази седмица, подложен на изпитание в "Училището за звезди". На Златка Димитрова например беше поставено за цел да се пребори с избухливия си нрав и да се научи да не повишава тон на останалите - включително Къци.

Мариана Попова и нейният Ханес, който влезе в Къщата, за да й предложи брак, пък са подложени на тест за съвместимост с въпроси относно живота им заедно.

Годеникът на певицата напуска шоуто довечера независимо дали тя ще остане или ще изгуби зрителския вот, който този път отново е положителен.

От Къщата си тръгва и Любен Дилов-син, който също прекара цяла седмица при съквартирантите от "ВИП брадър 4".

За да защитават номинираните, в студиото на шоуто при Ники Кънчев за елиминациите довечера гостуват Ива Екимова и Димитър Станчев (за Къци), Кристина Патрашкова и Таня Боева (за Златка), Тити Папазов и Орлин Горанов за Мариана.

Къци продава хамбургери с тъмни очила, надявайки се да остане неразпознат от клиентелата си. В студиото на "ВИП брадър 4" този понеделник ще го защитават неговата някогашна колежка Ива Екимова и бившият му шеф от "Супершоу Невада" - продуцентът Димитър Станчев.