Забелязахме да я носят някои от звездите на кинофестивала Сънданс, който тече в Парк сити, щата Юта - а ако цената й ви се струва висока или не ви се чака, защо не помолите баба си да ви изплете подобна?

Предлага я онлайн магазинът на американското общество за предотвратяване жестокостта към животните (ASPCA), а приходите от продажбите на този артикул отиват изцяло за финансиране на дейността им - гарантиране на безопасността на животните актьори на снимачната площадка.

Корейската дизайнерка на плетива Sunghee Bang е комбинирала черна и сива вълнена прежда от алпака, а котешките ушички превръщат модела й в нещо специално.

На снимката от Сънданс с такава шапка позира актрисата Аналин Маккорд, популярна от сериали като "90210", "Американска наследница" и "Клъцни/срежи".

Тя участва във фестивала като водеща на Catdance - паралелен късометражен конкурс, посветен изцяло на котките. Най-много гласове сред петте финалиста е събрал триминутният котешки инструктаж "Как да се грижим за хората в нашето домакинство".