Първият хуманен експеримент срещу рака на гърдата, в основата на който стои една книга и нейните животоспасяващи пътешествия.

Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания стои зад инициатива "Отива една жена при лекаря", която се случва на принципа "предай нататък".

За да е подкрепиш е достатъчно да прочетеш едноименната книга на Рей Клуун, а след това да я дадеш на друга жена, която от своя страна да направи същото. 

Някъде по продължение на своя път, истинската история ще спаси човешки живот.

Книгата получаваш като подарък, след като си поискаш едно от предвидените 2000 безплатни копия на facebook.com/OtivaEdnaJenaPriLekarya

Нека кажем и няколко думи за книгата и автора й. Реймънд ван дер Клюндерт (роден през 1964 г.), известен сред приятелите си като Рей Клуун, се занимава с маркетинг преди да стане писател. 

През 2001 съпругата му умира от рак едва на 36. Клуун заминава с тригодишната си дъщеря Ева за Австралия и написва "Отива една жена при лекаря". 

Това е разказ за смъртоносна болест, лишен от безвкусна показност и фалшива сантименталност. 

С директен и прям стил, който подобно на диагнозата удря като с чук, без срам, авторът успява още от първите страници да грабне читателя и да извика сълзи в очите му. 

В същото време "Отива една жена при лекаря" е сам по себе си една ода за любовта.

Поискай си копие, докато все още има и не забравяй задължителния годишен преглед ми мамолог.