Август е – забравете за тъмните цветове в гардероба си!

Белият цвят доказано се отразява добре на психиката и успокоява на подсъзнателно ниво. В най-горещия месец от годината роклите в екрю  не само ще ви предпазват от слънцето, но и ще ви гарантират стилна визия. Ето защо днес сме подбрали за вас любимите ни предложения за август в най-нежния цвят, благодарение на модните експерти на Kaymu.bg, международната платформа за онлайн търговия:

Плетените къси панталони едновременно са удобни, подходящи за горещите дни, а в същото време и атрактивни визуално. Могат много лесно да се комбинират с изчистен топ. За по-хладните летни вечери ще ви бъдат нужни и по-дълги панталони, както и клин за тренировка или разходка в парка.

1

Дантелената дамска рокля е абсолютна класика в жанра. Още от 50-те години, когато модните кино икони я върнаха от дългата забрава, та чак в наши дни, когато бялата рокля е подходяща дреха както за клуб, така и за офис облекло или небрежна разходка.

3

Според повода и фигурата си, може да заложите на стилна рокля тип молив до коляното, клубна рокля с пеплум и акцент шипове, дълга разкроена рокля за вечерните крайбрежни разходки, или ефирна рокля-туника от шифон.

4

Съчетанието от бяло и рокля е една от най-женствените комбинации…

2

Идва ред и на обувките! За по-важни поводи трябва да имате задължително секси бели сандали на висок ток и платформа, украсени със златисти верижки около глезените.Официалните събития предполагат по-грациозни сандали, които коренно променят и най-изчистената визия.

Римските сандали за поредна година са хит - издължават крака и запазват усещането за прохлада.

8

7

За плажа гумените чехли са най-комфортният и евтин вариант. Уверете се, че имате и удобни чехли за вкъщи и за разходка.

5

За спортните дни и уикенди са ви нужни маратонки или кецове по избор.

6

Аксесоарите, разбира се, никога не са за подценяване. Шапката е от изключителна важност с горещите дни, тъй като ви предпазва от слънчасване, а освен това широкополата дамска шапка създава романтична и нежна визия.

10

И не на последно място по важност е  най-добрата приятелка на всяка жена - чантата! Нашият избор падна върху Calvin Klein Valerie Triple Zip за през рамо в бежово от висококачествена естествена кожа в светлата бежова гама – свежо допълнение към лятната ви колекция аксесоари.

9

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Източник: Nie-jenite.bg