Ако си мислите, че мъжкото тяло има само една гореща точка, то жестоко се лъжете.

Глава и шия 

Можете да целувате не само устните, но и меката част на ухото и областта зад него. Обсипете с леки целувки цялото лице, включително челото, клепачите и веждите. Мекото на ухото можете да го хапете лекичко, да го гъделичкате с език, да го поемете с устни и веднага да го пуснете. Задната част на шията е особено чувствителна към допир и галене с пръсти. 

Виж още: Къде грешат мъжете с презерватива

Гърди 

Вместо да си губите времето в спорове дали стимулацията на гърдите не е чисто женска привилегия, бавно придвижете длан по посока на корема. Не забравяйте и зърната му, тъй като поради някаква шегичка на природата мъжете не само разполагат с тези нефункционални органи, но те са и почти толкова чувствителни, колкото женските. Всмуквайте ги с устни, облизвайте ги отначало по-бързо, а после бавно и нежно, и въобще правете същото, каквото ви харесва да правят и с вашите.

Виж още: Как да свършите заедно

Полови органи 

Най-отзивчив на ласки, разбира се, е пенисът, следван от скротума. Членът (питайте партньора си) реагира чудесно на движения напред-назад, както и на стискане. Можете да свършите тази работа с ръка, но най-добре с устни. Впрочем изкуството на оралния секс е съвсем друга тема... Пробвайте да изминете пътя от юздичката през скротума, та чак до стимулация на простатата. Намажете пръстите на ръцете си с лубрикант и ги прокарайте от главичката към тестисите, след което "слезте" още по ниско и натискайте нежно.

Виж още: Когато сексът стане скучен