Избрахме звездите, които ни занимаваха със себе си най-много през годината, и ги кръстихме шеговито "досадни", без желанието да обидим никого. Напротив, надяваме се и следващата да са все така дейни и интересни - като Азис

Костинбродският славей насели социалната мрежа Facebook със свои снимки както на мъжкото си Аз, така и на женско си такова. Станахме свидетели на подготовката около всяко негово участие, на всичките му ваканции и разходки с приятелки. 

Азис покори Русия

След като стана главен участник в популярното руско тв шоу "Comedy Club" по ТНТ, Азис се прочу в Русия. Водещият коментира екзотичния начин, по който певецът изглежда.

След тази руска медийна изява ликът на Азис се появи върху дрехите и аксесоарите, направени от руската дизайнерка Ирина Летто в колекцията й "Нежная зима".

Той дори се превърна в оръжие на привържениците на Pussy Riot, като негова песен се появи на сайта на московския съд в знак на протест. 

Азис се лута между колежките си 

През 2012 година Азис определено експерементира със себе си. Той опитва всякакви нови визии - прически, стил, дрехи и обувки. 

Тази честа промяна на външния вид му ни накара да търсим прилики между него и останалите изпълнители от попфолка и не само.

Азис като Николета

Бъркат Азис с Андреа

Азис като Риана

Азис се оприличи на Бийонсе

Азис като Галена

Азис 2012 - креативен

С всеки нов клип, който изкара през 2012 година, Азис успя да подбере различна визия, но идеите му не бяха съвсем негови.

В "Сен Тропе" - огнено червен цвят на косата като Риана.
В "Ти за мен си само секс" е типичният италиански мачо като в рекламните кампании на Dolce & Gabbana от последните сезони.
В "Кажи честно" е заимствал идеи от колекцията на Givenchy за 2012 г.

Азис се превърна в Азия

През 2012 Кралят на попфолка се превърна в Кралица. 

Азис захвърли старото си аз. Той сам назовава мъжкото си начало с името Васко, а жената, която виждаш на снимката, е Азия.

С тази сексапилна визия, провокативно поведение и гласови данни Азия реши, че с достойнство може да се бори за титлата "Певица на годината".

Пожелаваме на Азис/Азия да намери истинското си Аз през 2013 г. 

Виж още:

Най-досадните звезди на 2012: Николета Лозанова

Най-досадните звезди на 2012: Ким Кардашиян

Най-досадните звезди на 2012: Риана

Най-досадните звезди на 2012: Робстен

Най-досадните звезди на 2012: Лейди Гага