Отличниците са на Малдивите, в Тайланд, Великобритания и Италия, а чрез наградите Travellers' Choice на TripAdvisor потребителите определиха и Топ 25 на хотелите у нас

Най-добрите хотели се определят от TripAdvisor за 13-и път на базата на милиони мнения и отзиви, дадени през изтеклата година, а отличниците са 8151 на брой.

Българският Топ 25 се оглавява от хотел "мОдус" във Варна, който се намира в непосредствена близост до входа на Морската градина, на бул. "Приморски". В челната десетка са още хотели в Слънчев бряг, Банско, София, Обзор и Златни пясъци, а най-добрият в столицата е "Грандхотел София".

В отделните категории най-много отличия събраха бутиковите вили The Place в Ко Тао, Тайланд, които оглавиха класацията за луксозен хотел, романтичен хотел, малък хотел и хотелско обслужване. Цената за нощувка там е средно 274 долара.

Иначе номер 1 в света е комплексът Gili Lankanfushi Maldives на малдивския остров Ланканфуши, където нощувката струва средно 1733 долара.

В категорията "Хотели за семейна ваканция" номер 1 е италианският Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel, който можете да наемете средно за 646 долара на ден. Той се намира в Ортисей (Санкт Улрих), в долината Вал Гардена, Южен Тирол, близо до границата с Австрия.

Най-изгодният хотел е британският Lawton Court Hotel в Ландудно, Уелс, Llandudno, United Kingdom, където стаята излиза средно 117 долара на нощ.

В най-добрата страноприемница - Millgate Bed & Breakfast в Машъм, Северен Йоркшир, Англия, ще ви подслонят и нахранят за равностойността на 119 долара.

Източник: Bulevard.bg