На 14 април с много ритъм и настроение танците от улицата ще завладеят "Сердика Център" в надпреварата Pioneer STEEZ. Поле за изява ще бъде предоставено на всеки, който се занимава със свободен стил танци.

За всички участници, фирма Pioneer е подготвила подаръци, като победителите в отделните категории ще си тръгнат с Pioneer STZ-D10Z-R - съвременен вариант на преносима бийт-бокс система. Наградният фонд е над 3000 лева. 

Танцьорите ще се състезават индивидуално – мъже и жени, както и отборно. 

Записването за участие е до 11 Април, всеки делничен ден от 10 до 18,30 часа на тел. 0884 519628.

Танцовият спектакъл ще се проведе на 14 Април от 12 часа в централния атриум на "Сердика Център". В уютното пространство всички младежи, занимаващи се с хип-хоп, брейк и други подобни стилове танци, ще могат да покажат таланта си пред по-широка аудитория.

"Искаме да наградим най-талантливите и да дадем стимул на всички занимаващи се със свободен стил танци", обясниха идеята на начинанието от фирма Pioneer.

По-старото поколение със сигурност си спомня сцената в касовия музикален филм "Флашданс" (1983), в която главната героиня Алекс аплодираше уличните изпълнения на момче с огромен "касетофон" на рамо. Подобна преносима бийт-бокс система ще получат победителите в надпреварата по улични танци в "Сердика Център". 

Pioneer STZ-D10Z-R e съвременният вариант, който възпроизвежда MP3, WMA, AAC, WAV файлове. Преносимата музикална система е предназначена за ползване на улицата, сред природата (пикник, къмпинг), в залата за тренировки. 

Момчета и момичета, ако обичате да се забавлявате с танци и музика, заповядайте на надиграването на 14 Април от 12:00 часа, канят от Pioneer и "Сердика Център"!