Членове на Съюза на артистите се обявяват срещу начина, по който продуцентите на "ВИП Брадър" експлоатират образа на Стефан Данаилов и подготвят подписка.

В риалитито участват актрисата Ирен Кривошиева и нейният син от Данаилов - Владимир, а в Къщата бе поставена и портретна снимка на Стефан Данаилов.

Председателят на Съюза Христо Мутафчиев каза в интервю за Кеворк Кеворкян тази неделя, че подготвя официално писмо. По думите му 15 човека са го потърсили с молбата да се направи нещо, за да се спре гаврата. 

"Ние сме дълбоко възмутени и учудени и още не можем да повярваме, че всичко това се случва с един от най-обичаните и най-добри артисти. Стефан е много чувствителен човек и ние сериозно се страхуваме за здравето му", каза Мутафчиев.

Според водещия Кеворк Кеворкян обаче 15 обаждания са крайно недостатъчни. "Къде са те, когато стрелбата е по единична цел", попита той.

Миналата седмица в предаването на Кеворкян гостува и Стефан Данаилов. По повод случващото се във "ВИП Брадър" той коментира така.

"Аз съм убеден, че съм добър човек. Ако във времето бях злобен, остър, краен и див сега нямаше да ми се случва всичко това. Те щяха да се страхуват от такава работа."

Бившият министър на културата призна, че случващото се покрай сина му влияе на здравето му.

"Аз не се усмихвам напоследък, а бях много ухилен човек", сподели Данаилов.

В крайна сметка играта за Влади приключи снощи. Как, може да проследиш в галерията Влади и Ирен напуснаха къщата