Разгадай какво има предвид!

Гушка те

Това е страхотно, стига да е в рамките на нормалното. Внимавай само този любвеобилен мъж да не е залепен за теб нон-стоп. Нищо чудно да се окаже прекалено обсебващ. Другият вариант е да е скъсал наскоро с гаджето и още да го преживява. Когато един мъж не е преодолял бившата си, той често бърза да намери интимност, за да запълни празнината.

Разпитва те

В началото на еротичните ви срещи е трудно да прецениш дали той е грижовен или просто неуверен, ако живо се интересува прекарала ли си хубаво в леглото. Въпроси като "Така добре ли беше?"\ показват, че иска да те направи щастлива. Но ако са последвани от "Сигурна ли си?" или "А какво ще кажеш за онова последното?", значи повече го вълнува собственото му его, отколкото ти.

До скоро

Ако той промърморва тази реплика на излизане, нищо чудно да е последното нещо, което ще чуеш от него. Добре дошла в света на "играчите"! Това е страхлив начин да ти съобщи, че си е изкарал забавно, но не е хлътнал. Ако наистина проявява интерес, ще попита кога може да те види пак или ще подхвърли нещо мило от типа на: „Ще мисля за теб през целия ден.“.

Виж още: Десет основни разлики между момичетата и жените