Представителите на силния пол не могат да споделят всичките си сексуални желания със своите половинки, за това част от тях се обръщат към "работещите момичета", които разкриват най-честите мъжки копнежи.

Орална любов е най-търсената "услуги", признават жриците на любовта

Кучешката поза е блян номер две. Когато става въпрос за страстен и освободен секс, това е най-предпочитаната поза. Тя позволява на мъжете да се чувстват господари и да доминират.

Третото най-търсено сексуално изживяване е секс в тройка. Ключът към успешната тройка е в това партньорът ви да бъде сигурен, че наистина нямате нищо напротив. Фантазиите на мъжете са различни, но една от най-ярките е секс с две жени. След като сбъднат и тази еротична мечта, повечето мъже се връщат към стандартния секс и рядко искат да пробват тройка отново.

Вижте още: Mъжете продължават да предпочитат девственици

Използването на различни секс играчки е идеален начин да разбиете монотонността в сексуалния ви живот и да увеличите интензивността на удоволствието. Другата "тема табу" е аналният секс.

Представителките на най-древната професия споделят още, че често им се налага да играят роли по желание на клиента. Най-популярни са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник и медицинска сестра и болен.

Вижте още: Защо жените си падат по женени

Източник: woman.bg