Петър Низамов - Перата, станал известен като ловец на бежанци, призовава за "акция по охрана на обществения ред по време на и след концерта", за да запази жени от изнасилване

Сериозна атака срещу мигрантите в София организира станалият известен като ловец на бежанци Петър Низамов - Перата. Организираната от него акция се очаква да се извърши веднага след концерта митинг в подкрепа на референдума за промяна в избирателната система, който Слави Трифонов изнася в събота. Това стана ясно от негов пост на Перата във фейсбук.

Низамов твърди, че след концерта се очаквали организирани нападения от мигранти срещу жени по подобие на тези в Кьолн, Хамбург, Стокхолм и Осло. Гражданските патрули трябвало да действат бързо, защото "милицията, няма да опази нашите жени и дъщери по директива от ЕС и ще толерира изнасилвачите", обявява в призива си ловецът на мигранти.

Публикуваме и пълния текст на призива на Перата без редакторска намеса: 

ВАЖНО !

До всички граждански патрули и истински българи.
На концерта в София на 29.10.2016г. на Слави Трифонов и след него се очакват организирани нападения от мигранти и бежанци срещу жени , както на Нова година и след това на мизикалните фестивали в Швеция и Германия.

Имаме информация, че такива нападения са планирани към групи жени след концерта в околните улички до Орлов мост.

Тъй като знаем, че нашата милиция, няма да опази нашите жени и дъщери по директива от ЕС и ще толерира изнасилвачите .

ЗА ТОВА !
ОРГАНИЗИРАМ АКЦИЯ ПО ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПО ВРЕМЕ И СЛЕД КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ В РАЙОНА ОКОЛО ОРЛОВ МОСТ С ЦЕЛ ЗАПАЗВАНЕТО НА ЖИВОТА, ЧЕСТТА И ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ.
Моля всеки истински българин да се включи в мероприятието.
Нали няма да допуснем нашите жени да бъдат изнасилвани по площадите както в Кьолн, Хамбург, Стокхолм, Осло и т.н. 
Да живее България
Смърт за предателите !!!

Източник: