Актрисата и модел Либърти Рос най-накрая подаде документи за развод, след като шест месеца безуспешно се опитваше да забрави изневярата на съпруга си с Кристен Стюарт.

Причината обаче не е само изневярата, 10-годишният брак на британката и режисьора Рупърт Сандърс не бил приказка, пишат US Weekly. 

"Тя не беше щастлива и преди всичко това да се случи - казва близък на семейството. Рупърт се опита да нагоди живота й към своя. Преместиха се в Лос Анджелис заради него. Тя беше голяма звезда в Англия - много по-голяма от него тогава."

Рос, която беше топмодел в Лондон, призна пред сп. YOU през юли 2012 колко трудно й е било да се премести в Холивуд със съпруга си и да се откаже от кариерата си. 

"Минах от бляскавата работа с Карл Лагерфелд и Джон Галиано в живот на изолиран хълм със съпруг, който отсъстваше през повечето време. За кратко се радвах на уют и за първи път ми харесваше да имам списък с покупки на хладилника, но да се преместя тук и да започна живота си отначало беше много по-трудно, отколкото си го представях", разказва тя.  

Режисьорът на Снежанка и ловецът се жени за Либърти Рос през 2002 и има от нея две деца - дъщеря на седем и син на пет. 


Крис Хемсуърт (ловецът), Кристен Стюарт (Снежанка) и режисьорът Рупърт Сандърс на снимачната площадка на "Снежанка и ловецът". 

През лятото 42-годишният Сандърс бе заснет от папараци, натискайки се с 22-годишната актриса Кристен Стюарт в кола. 

"Решиха да опитат да оправят отношенията си заради децата, но Либърти беше толкова наранена. Тя не е от тези хора, които забравят подобни неща", казва втори източник пред Us Weekly.


Кристен Стюарт позира на премиерата на "Снежанка и ловецът" с колежките си от филма, сред които и съпругата на режисьора Рупърт Сандърс - Либърти Рос (вляво), която играе майка й, кралица Елинор. Между тях е Чарлийз Терон, а вдясно - Лили Коул (Грета)

Решението им за развод било взаимно. 

Виж още: Кой загуби след изневярата на Кристен