Продуктите Green Pharmacy съчетават най-доброто от двата свята

Все още пазим в стари тетрадки рецептите, с които бабите ни са поддържали кожата и косата си. Но кой в днешно време има време да забърква козметиката си сам, в домашни условия?

На помощ идват фирмите, които обединяват най-доброто от стария и новия свят - природните съставки и съвременните технологии.

Производителите "Елфа фарм" са съчетали с успех новите постижения на козметологията с вековната традиция на билковите лекарства и доказаните качества на естествените растителни съставки. 

В много от техните продукти не се съдържат парабени, изкуствени оцветители, силикони, SLS (Sodium lauryl sulfate) и SLES (Sodium laureth ether sulfate).

Компанията е сертифицирана според всички световни и европейски изисквания за качество. За своята дейност тя е отличавана многократно от професионални организации и е носител на европейски и международни награди за качество.

През 2012-а в Оксфорд я обявяват за най-добро предприятие на Европа, а същата година получава приза за формула на козметичен продукт, връчван от "Когнис".

Тяхната иновативна козметична линия Green Pharmacy включва широк набор от продукти за косата, лицето, тялото, ръцете, краката, както и за интимна грижа. 

Източник: Green-Master.eu