Или какво да търсим за себе си ориентировъчно

Търсенето на подходящия за нас човек може да е безкрайно уморително, досадно и обезсърчаващо нещо. Често човекът до нас не е точно за нас, често прекарваме доста дълги периоди сами, само и само да открием този или тази, с когото/която трябва да прекараме остатъка от живота си в щастие. Често това не се и случва.

Все пак има някакъв начин донякъде да разберем дали с човека до нас ще имаме дълга връзка. Ако се обърнем към зодиите, то има зодиакални двойки, които се сработват добре и успяват да постигнат някаква хармония.

Ето ги и двойките: 

Овен и Везни

Овенът е роден водач, а на Везните винаги им трябва някой, когото да следват. Бурната емоционалност на Овните ще намери своето спокойствие в прегръдката на Везните. Това е балансът, който такава двойка ще играят през цялото време, когато са заедно. Оптимистичната решителност на Овенащ ще кара Везната да се развива и да поглежда към нови хоризонти. Нежната и отзивчива натура на Везните пък ще даде на Овните разбирането и подкрепата, които търсят. И така, докато някой от двамата не прекали екстремално в това да бъде себе си.

Телец и Дева

Представете си двете зодии с най-изострен усет за хубавите неща от живота, за уюта и свещеното значение на дома. Подредената Дева може да направи и голо помещение да изглежда като най-удобния и приятен дом, а Телецът съвсем спокойно може да придаде на цялата обстановка завършен вид и красота. И все пак нито една от двете зодии не би допуснала мизерията да влезе в дома. Такава двойка все в един момент ще достигне целта за богато, уютно и изпълнено с бохемски наслади съжителство.

Близнаци и Лъв

Нали сте виждали онези блестящи двойки, които дават пищни приеми и всички им се възхищават. Това са Близнаците и Лъвът. Те сякаш са създадени да създават хайлайф. И двете зодии са способи да бъдат център на всяка една компания, но заедно блестят още по-силно. Близнаците доброволно отстъпват по-осветеното от прожекторите място, за сметка на свободата да откриват. От своя страна, Лъвът е напълно доволен от идеята да има до себе си интересен партньор с толкова остър ум. Проблемите биха дошли, само ако Лъвът реши да затегне каишката около Близнака, или ако Близнаците решат да се отдадат на полигамната си натура. В другите случаи това би било връзка за пример.

Виж още: Как се влюбват зодиите

Рак и Скорпион

Всеки знае, че Скорпионите са опасни, че унищожителната страст, която върви с тях може да изпепели всичко наоколо, а отмъстителността им е пословична. За сметка на това Ракът има черупка за всички тези неща, особено ако има изградено доверие помежду им. Това е връзка, която в началото няма да потръгне много добре, но запази ли се, представителите на тези две водни зодии ще се сработят добре, туширайки негативите у другия. Спокойствието на семейната среда, което Раците носят в себе си ще заглуши огнените страсти на Скорпионите. Те пък от своя страна ще дадат тази безценна защита за дома, която ще бъде оценена безкрайно от Раците.

Стрелец и Водолей

Тук най-важното ще е свободният дух, който и двата зодиакални знака ценят безкрайно много. Водолеят е откривател, Стрелецът пък е безкрайно любопитна и любознателна натура. И двете зодии уважават истината и държат тя да се знае. Такава двойка би имала широк мироглед, но безкрайно здрави морални устои (но не и моралистки). Студеният по начало Водолей ще намери причина да покаже някакви емоции в отношенията, огненият Стрелец пък ще се научи да държи своите емоции под контрол под влиянието на Водолея. И така докато бъде постигната пълна хармония.

Виж още: Кои зодии имат най-проблемни връзки

Козирог и Риби

Ако близнаците понякога имат нужда от заземяване, то Козирогът има нужда от време на време от това да се поразчупи малко, а Рибите са тези, които най-добре биха им дали това. Същевременно Козирогът може да осигури сигурността и спокойствието, които са от основна важност за представителите на зодия Риби.

Източник: Bulevard.bg