В първия изцяло летен месец е време да приготвим ваканционния гардероб и доброто настроение, съветва своите читателки дамският сайт Nie-Jenite.bg

Ако искате да сте ослепителна на плажа, на разходка из града вечер с приятелки или просто да имате елегантна и свежа визия в офиса, Nie-Jenite.bg ще ви улеснят.

Има обаче 10 неща, които винаги са и ще бъдат част от тенденциите, без значение колко се променя модата. Кои са те - научаваме от международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, където може да се намери голямо разнообразие от дрехи, бижута и аксесоари за лятото:

Обици

Без значение дали ще заложите на малки перлени обици, дълги с пера, камъни, едноцветни или шарени - обиците са абсолютно задължителен аксесоар, който допълва идеално и най-семплата визия.

Ако изберете масивни обици, не забравяйте да сложите по-изчистен и дребен медальон или часовник, за да не стане външността ви твърде натрапчива.

Разгледайте всички модели.

Цветна риза

Ризите си отиват перфектно и с дънки, и с къси панталонки, и с пола! Когато се чудите какво да облечете, ризата е идеалният вариант, тъй като пасва на почти всичко, удобна е, винаги е на мода, а цветните щампи придават летен заряд на цялата визия!

Много добър избор за по-официалните поводи са дантелените ризи, както и дългите ризи тип "туника", които са практични за офиса и подходящи за разходка вечерта. Спортно елегантните ризи, от своя страна, се комбинират със сандали на платформа и масивни цветни бижута!

Вижте предложенията на международната виртуална платформа за търговия Kaymu.bg, които включват ризи от лен, шифон и памук.

Слънчеви очила

Освен че никога няма да излязат от мода, слънчевите очила са и задължителни за предпазване на очите. На плажа не забравяйте да се предпазите от слънцето с очила, голяма шапка и слънцезащитен крем.

Тази година на мода са кръглите очила, а от цветовете класацията води синият. Заложете на по-смели рамки, за да придадете на визията си щипка летен дух.

Вижте всички марки и се възползвайте от намаленията в Kaymu.bg, които понякога стигат до -74%!

Часовник

Дамските часовници и това лято са тотален хит! Отдавна те не служат единствено за показване на часа, тъй като са чудесен моден аксесоар и могат да променят всяка визия коренно.

Моделите варират от луксозни и изчистени варианти през силиконови часовници със сърчица/котки до бохо стил с камъни.

Винтидж стилът е особено актуален при този аксесоар. Те най-често са кожени с ретроелементи и изрисуван циферблат.

Вижте всички модели и промоции в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg.

Дамска ежедневна чанта

За жената дамската чанта е вещ от първа необходимост. Всеизвестен факт е, че побира повече, отколкото може, дори ако е клъч. За плажа ще ви е нужна огромна чанта - торба, където да събирате спокойно плажна хавлия, книга, възглавничка и слънцезащитен крем.

За по-официални поводи, а и за офиса, задължително заложете на дамска чанта тип "куфар", която събира голямо количество предмети, като в същото време изглежда стилна и шик.

Дамска чанта през рамо в черно или кафяво ще ви спаси през уикенда, тъй като е изключително удобна за дълги разходки и не натоварва раменете.

От Kaymu.bg ни предлагат огромно разнообразие - от чанти с ресни до луксозни чанти от змийска кожа. Вижте всички модели, цветове и намаления.

Бански

Секси класическият едноцветен бански е идеално решение за дамите, които не обичат да експериментират с външния си вид, но искат да са неотразими на плажа.

Банският с висока талия и това лято носи винтидж полъх. Горнището най-често е с твърда чашка, а долнището - на точки или с копчета. Към тази визия отиват очила с рогови рамки и червено червило!

Вижте всички модели и тенденции.

Шапка

От шапка с козирка през розово лятно бомбе до плажна шапка на райета - изборът е огромен! В горещините е идеално спасение от слънцето, а като моден аксесоар шапката е абсолютно незаменима. На дълга бяла рокля или пола придава една идея по-романтична и завършена визия.

Пазарувайте изгодно шапки онлайн.

Рокля

Летните рокли са най-удобната и красива дреха за сезона! Освен това няма да се чудите с какво да я комбинирате, както е при полата или панталонките.

Според фигурата си заложете на някоя от тенденциите тази година: асиметрични рокли, етно туника, риза туника, елегантна права рокля, рокля с дантела или на райета.

От традиционни до екстравагантни рокли за по-смелите - може да намерите всичко.

Сандали

Това лято на мода са отново римските сандали - удобни, практични и равни! Свежите обувки на платформа в моряшки райета се съчетават добре както с дълги рокли и поли, така и с къси панталони и дънки.

От елегантни Т-образни сандали до летни официални обувки на ток - може да откриете всичко това онлайн.

Бельо

Подобно на винтидж банския, и при бельото актуални са бикините с висока талия. Без значение дали ще заложите на боксерки или на прашки, на първо място стои удобството и елегантността.

Бельото с дантела и панделки продължава да е хит и тази година.

Разгледайте всички модели и намаления.

Онлайн пазаруването вече е много по-удобно, лесно и евтино благодарение на Kaymu.bg, където горещите оферти се увеличават с температурите навън!

Източник: Nie-Jenite.bg